A RENDSZER ELŐNYEI

Mire számithat ha minket választ

Megfelelő személy kezében az irányítás

A beérkező operatív eseményekről a feladat jellegéhez kapcsolt személyek automatikusan értesíést kapnak.

Gyors és hatékony munkavégzés

Zökkenőmentes többrésztvevős kommunikáció és azonnali információ a folyamatok jelen állásáról.

Találja meg a gyenge láncszemeket

A rendszer használata során fény derül kik azok a személyek akik nem mernek döntést hozni és ezzel hátráltatlják a folyamatokat

Nincs többé elveszett vagy félreérthető információ

FMR kommunikációs panel.

Az FMR Lite lényege, hogy Ön bárhonnan, bármikor informálódhat folyamatban levő ügyeiről, feladatairól; láthatja, hogy a feladatban részvevő munkatársak és külső beszállítók hogyan követik a belső utasításokat. A másodpercpontos dokumentálás eredményeképpen nincs letagadható információ.

Az előre definiált témákhoz előre definiált felelősök is tartoznak, akik a feladat létrejöttekor automatikusan email-értesítést kapnak. Nagyon fontos, hogy az email-értesítésben a rendszer nem közöl semmilyen, a folyamattal kapcsolatos információt, így annak megismeréséhez muszáj belépni az FMR Lite fiókba.


MOBILITÁS

Érje el cége ügyeit bárhol biztonságosan

Az FMR szerver egy folyamatosan fejlesztett, többféle védelemmel ellátott szerver-központba került elhelyezésre.

Minden adatot folyamatosan kódolunk, így egy esetleges adatlopás setén a kiszivárgó információ egy értelmetlen karaktercsomag, amelynek visszafejtése az értékét meghaladó energiákat emésztene fel. 

A rendszerünket folyamatosan (évente 2 alkalomal) profi etikus hacker­ek tesztelik, feltárva az esetlegesen nyitva hagyott réseket.

 

AMI A LEGFONTOSABB

Bár lényegesen biztonságosabbnak tartjuk, mint a nyilt e­mail útján történő információcserét, vállalati titkok és bizalmas infomrációk tárolására nem javasoljuk! Az FMR rendszer elsősorban az operatív feladatok és az azok megoldása során képződő dokumentumok kezelésére és tárolására szolgál.

  • nincs elveszett információ
  • nincs vitatott ismeretlen szituáció
  • nincs elkallódó dokumentum
  • nincs felesleges várakozási idő az információáramlás megakadása okán
  • nincs rossz helyre érkező feladat